Tuesday, March 24, 2009

Sejuuukkknya hari ni...

Langit mendung kelabu, angin basah membawa hujan yg tak henti turun. Terasa dinginnya hari ini berbanding semalam. ewah.

Haaiii..Sejuk pulak ari ni, kalau dilayan mata dah tentu sampai istana kayangan kan. Tapi bos besau ada la pulak.Buatnya tgh sedap berdengkur, bos lalu..hahahaha baru la naya..Sebelum kena caught red-handed ngan bos, meh kita layan klip video kelakar nih..

Jom kita sama-sama belajar mengira in english..hehehehe


video

5 comments:

aNIe said...

Saly akak tengok clip ni dulu...sakit2 perut ketawa...suka2 aje diorang tukarkan ye...

Memang musim ujan sekarang kot...kat shah alam pun hujan sepanjang hari ni...

Abang Long said...

Lepas ketawa, hilang mengantuk...

Tie said...

Ha ha....ten ten ten...nak sampai 100 boleh pitam ni...

Kat ganu ni dah bunyi deram derum...nak ujanlah tu...

Insaflah said...

Macam - macam ... hahahahaha

sally said...

kak aNie,

hehehe..saya ketawa sampai meleleh airmata!

abang Long,

sekali sekala utk hiburan hati supaya tak ngantuk..heheheh.

Tie,

kalau 1000 mcm mana?? Puaslah membilang jari..hahaha

Semalam ujan sepanjang ari.. ari ni panas lit-lit.

Insaflah,

Telatah manusia bermcm ragam..itu yg buat hidupku berwarna warni.