Monday, May 4, 2009

Hati ku keciwa

Kecewa sungguh aku hari nih..Dari pagi sampai ke laa ni, yahoo masih tak boleh buka...mereng aku sekejap. Tu la padahnya bila semua kerja bergantung pada emel..
Tah apa sebab eh aku pun tatau..hmmm..layan lagu R Azmi pun okey gak...

hati ku keciwaaa
tiada dapat berkata
hidup tidak bahgia
kalau tidak berayah..

Jikalau ayahku masih ada
dapat bermanja
aku di pelihara dan dijaga
dgn cukupnya...

hati ku keciwaaa..

(harap maklum, lagu dan lirik tak de kaitan dgn n3 ini)




9 comments:

kayteeze said...

Napa ek ? kak tie di sini ok je. Dah 2 orang merungut pasal yahoo ni...

Hmmm..Cuba jampi2 sikit !!

joegrimjow said...

best kew yg ni??

Kujie said...

samalahhhhhhhh

dari pagi tak dapat sign in akaun yahooo...lepas tu buat entri...publish je
tgok2 dpat..hahaha

aNIe said...

Oh ye ke yahoo problem ari ni...akak pun tak tau sebab baru bukak yahoo malam ni...

Lagu R azmi tu memang best...layannnn

Abang Long said...

Bila internet tidak boleh digunakan. Inilah antara nasib malang pemilik blog.

sally said...

Tie,
Dah jampi dah, sampai tersembur air liur tapi tak jadi jugak..hehehe
Tah apa sebab tah..mencik betul.


Joe,
Besh..memang besh..hehehe


kak Jie,
hehehe..'kita serupa'..
dia acah je tuh..


kak aNie,
Dari pagi sampai ke petang kak oi..patah tangan dan kaki kalu takde internet nihh..dunia makin maju, zaman dah berubah..iklan iklan!! kehkehkeh


abang Long,
walau pun Yahoo tak leh sign in, tapi n3 boleh publish lak..heran gak..

Tirana said...

Ha'a Sally...semalam yahoo email memang ada problem tapi hari ni 5 mei dah ok dah..

mawarmerah2008 said...

Haah...hari ni email dah okay. Tentu Sally dah nyanyi lagu lain, sebab hatinya tak keciwa lagi....

sally said...

Tirana,
Ha'ah laa..hari dah okey dah..alhamdulillah..kerja pun dah beres..boleh le bersenam jari pulak..hehehe


Mawarmerah2008,
Salam kaklong, terima kasih sudi singgah..

Yahoo hari ni dah ok dah..YAHOOOO!!
kehkehkeh..mari kita, mari kita bergembira lalalalalalla