Wednesday, January 20, 2010

Happy Birthday to me!

When it's my birthday,
it really is great
I pull up the covers
and I sleep really late
I'll take a nice hot bath with millions of bubbles
I'll read a good book
and forget all my troubles
And that's my special way
To spend my very special day
And that's the way it's always gonna be
When I say, "Happy Birthday to me!"

@Sally - ahaa..another year.. and another number to count..

8 comments:

kayteeze said...

Happy birthday sally,

Kak tie doakan Sally sentiasa bahagia dan mewah rezeki dengan keberkatan Ilahi... amin.

sally said...

Tenkiu Tie..

Semoga berkat lah hendaknya ...amiiinn.

kak ina kl said...

Happy birthday to you 3x..salam ziarah dari akak..

aNIe said...

HAPPY BIRTHDAY SALLY...

Semoga dipanjangkan usia dan dimurahkan rezeki...dan sentiasa diberkati...

en_me said...

baper taun tewww.. ehehe, hepi besday akak sally

Suhaila said...

Salam ziarah,

Happy belated birthday Sally..kita pernah kenal ke sebelum ni? Maaf kalu saya yang terlupa :)

sally said...

kak ina kl..

tengkiu3x..salam kenal dari saya..
tengkiu juga kerna sudi menziarah..

kak aNie,

tengkiu kak aNie..semoga dimakbulkan Tuhan...amiiin..

en_me,

i feel seventeen u...hehehe..

Suhaila,

Tengkiu Suhaila..kita memang tak pernah kenal...tapi sekarang kita dah kenal kan...salam persahabatan dari akak..

Suhaila said...

Salam Kak Sally,

haah skrg kita dah kenal kan..salam persahabatan dari saya juga. Pasni boleh la share tips macam mane akak didik anak lelaki 3 org..Saya ade dua hero pun penin lalat dibuatnye hehe