Friday, January 22, 2010

Dont worry.. Be happy..

aduss.. sekarang ni dah kecoh satu Malaya dengan Hani Tarmizi kat Facebook..ini semua gara-gara mulut laser tak hengat dunia bila angin dah naik satu badan..hellooo...kalau nak kutuk pun..jaga la sikit bahasa...kat internet tu bukan kita aje yang guna...

Ok..ok..cool down..takyah kecoh-kecoh..kita releks ok...meh kita layan video ni..

video

3 comments:

Tie said...

Hani Tarmizi.... mula2 kak tie tak tahu gak siapa dia, lepas baca ni terus google. Ooo... gitu kisahnya.

kak ina kl said...

salam..kalau nak cepat fofolur boleh tiru gaya orang camni..tak berbaloi ker?baik kita popolur dengan gaya kita tersendiri.betul tak?

sally said...

Tie..

itu ler kisah nya..TIe jgn cam tu tau..

kak Ina kl..

salam kembali..betul tu Ina..tak popular pun tak apa kan Ina kannn...