Monday, November 30, 2009

selamat hari raya haji..


Selamat hari raya haji kepada semua yang masih bercuti..aku..? dah kerja dah..anak-anak bising komplen kenapa kena pergi kerja....depa tau seronok saja..yang depa tak tau mak depa dah tak dak cuti..huhu..

Raya ni walaupun dah 2,3 hari lepas..tapi anak-anak aku masih lagi dgn mood raya...masih nak pakai baju lawa saja..depa ingat mcm raya puasa kot..raya sebulan...jenoh laaa aku nak mencuci nanti...

2 comments:

kayteeze said...

Ha ha... lama betul tak update. Sibuk sangat ke ?

Raya ni Tie tak berapa meriah, masih kepenatan kerana kenduri tu. Mentua pun nampak relax je, kalau tak dia dulu yang sibuk buat ketupat. Baju raya pun tak buat.. pakai je mana2 yang ada..hehe..

sally said...

hehehe...memang sibuk giler..bila balik umah..dh kepenatan..

Sama la kita...raya haji kali ni biasa biasa saja..bebudak yang lebih..