Wednesday, October 7, 2009

catatan

jam 5.21 ptg
sabtu 3 oktober

..i've been thinking lately..can feel a cold shoulder frm u...dunno where i done wrong..if u wish no more txt from me..pls..let me know..i'll dissapear..forever..


satu jam berlalu terasa sangat lama. tit tit tit tit tit..satu msg masuk..

hi..sayang..very2 sorry..u did nothing wrong..undrstand ur feeling..juz maybe dis is a life of a guy like me..sometimes they have plenty of time for someone they care n smetimes they nid to be alone wid their works..doesn't mean dat i'm not cmfrtable wid ur txt..u can text me anytime u want..but hard to undrtsand me..Juz rmember one thing..'u r always on my mind'..

air mata merembas tidak dapat ditahan-tahan..
txt di skrin menjadi kabur..handfon dicampak ke sofa..lelaki.. semua sama...

3 comments:

Tirana said...

Sally..

lelaki lebihkurang sama..Belum dapat, ke hulu ke hilir mengejar..Bila dah jadi milik dia, kadang-kadang dia buat kita macam tak ujud aje.. Itulah lelaki..kena sabo banyak2

Tie said...

Lelaki ni fikir yang simple2 je Sally. Mereka ni kurang sensitif. Kita ni boleh rasa dan nampak bila ada sedikit perubahan.

Tapi, lelaki ni takkan perasan walaupun rambut kita digunting pendek seminggu. Atau mungkin lelaki saja tak suka menunjukkan emosi mereka...

Ada baiknya kita cuba elakkan dari memikirkan tentang mereka. Kalau ada sesuatu yang tidak kena, cubalah buat sesuatu yang positif... buat terapi sendiri ke, pergi spa ke , shopping, buat kuih atau apa2 yang boleh buat kita happy sendirian.

Ada suatu ketika, Tie tension sangat (kerana anak lelaki), jadi Tie ubahalih perabut... makeup lawa2 , pakai lawa2... bila hubby balik, dia terkejut ! Lalu bertanya, "Adik nak ke mana ?" Hehe... sabor je laa...

yginsaf4 said...

lelaki ghitewww.. hmmm